Allmänna villkor & integritetspolicy

Allmänna villkor

Genom att du bokar och köper tjänster och kurser via Livsstilscoachen Anna Lindstedt

förbinder du dig till följande villkor:

1. Betalning sker i förskott via faktura till bg nr 372-9225 genom Body & Mind AL AB med org nr 559001-4261. Tjänsten betalas till fullo även om du väljer att avbryta tidigare än den tid som gäller för programmet.

2. Alla bokningar och betalningar är bindande med undantaget av punkt nummer sex (6) på denna sida eller vid sjukdom/skada där intyg av läkare kan ges eller motsvarande.

3. Jag och de jag samarbetar med förbehåller oss rätten att ändra och att ställa in event, föreläsningar och tjänster, ändra på datum och tider på grund av exempelvis sjukdom. Sker detta så meddelas deltagarna/kunderna via uppgiven e-postadress vid dennes bokning.

4. Livsstilscoachen ansvarar inte under några omständigheter för sjukdom, skador, ej uppnådda resultat eller dylikt i samband med deltagande i kurser eller vid köp av tjänster.

5. Jag sparar den information som du uppger vid anmälan. Om du av någon anledning har problem med detta ber jag dig att kontakta mig.

6. Jag kan avböja din bokning av en kurs eller tjänst hos mig om jag anser att vi inte matchar varandra eller av annan orsak. Om det skulle hända får du hela den förskottsbetalda summan tillbaka. Det kan dock dröja upp emot en vecka innan du ser pengarna på ditt konto. Om du betalat en anmälningsavgift vid enskild coaching så är denna inte återbetalningsbar i det fall du ångrar dig.

7. Vi kan komma att fotografera, spela in ljud samt filma under vissa kurser och event. Dessa kan komma att användas vid marknadsföring av mina kurser och tjänster. Vill du inte förekomma på några bilder, höras i en ljudfil eller synas på filmer ber jag dig meddela mig detta via mail till anna@livsstilscoachen.se

8. Eventuella tvister sker i svensk rättegång och enligt svensk lag.

Integritetspolicy och ansvar över insamlade uppgifter

Livsstilscoachen.se ägs av Anna Lindstedt genom Body & Mind Camp AL AB 559001-4261. Jag är ansvarig för insamlandet a alla uppgifter i mitt företag och nås på anna@livsstilscoachen.se , +46708-788342 eller Body & Mind AB AL, Anna Lindstedt, Danderydsvägen 144, 182 36 Danderyd. 

Följande uppgifter samlar jag in:

Alla uppgifter samlas in för att jag ska kunna ge dig relevant information inom min verksamhet som idag handlar om coaching, rådgivning och affärsutveckling. Den informationen kan presenteras som nyhetsbrev, annonser i sociala medier och/eller på event off- eller online. Jag samlar inte in någon känslig data om dig eller mina befintliga kunder.

Vill du inte längre ha mina ev nyhetsbrev så kan du avprenumerera i något av de mejl du redan fått eller så skickar du ett mejl till mig på anna@livsstilscoachen.se med den eller de e-postadresser du vill att jag tar bort ur systemet. Om du är betalande kund hos mig så följer jag Bokföringslagen vilket innebär att jag behåller vissa uppgifter i Visma om dig under en längre tid. Om du vill kan du begära att få ta del av den data jag har om dig i mina register och även be att få den informationen borttagen. Kontakta mig via anna@livsstilscoachen.se med ditt ärende.

Den här webbplatsen använder också cookies för att förbättra din användarupplevelse. Det innefattar också spårnings- och analysverktyg som hanteras av tredje part där är de i enlighet med GDPR är ansvariga för insamlandet av informationen.

Denna integritetspolicy är upprättad i oktober 2021.